Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

Pizsamák

Miért jó a gyereknek, ha Symbyo pizsamát adsz rá?

A te gyereked is rongyosra hordja a kedvenc pizsamáját, ráadásul már lassan olyan kicsi rá, hogy csak a térdéig ér? Az a célunk, hogy a mi pizsamánkkal is pont így járjatok. :-)

Természetes anyagból készülő ruha

Nincs borzasztóbb egy műszálas pizsamánál, ami szúr, ráz és nem szellőzik rendesen. A Symbyo gyerek pizsama pamut jersey-ből készül, ami egy puha, rugalmas kelme. Kiválóan szellőzik, nem izzad bele a gyerek, érzékeny bőrűeknek is tökéletes.

Minősített anyagból készül, amit a természetesek közül is csak kevés anyag tud

Csakis öko-tex és/vagy bio minősítéssel rendelkező alapanyagokból dolgozunk, amelyek kiváló minőségűek és gondosan ellenőrzöttek.

Puha és kényelmes alvás, aranyos mintákkal ébredés

A pamut jersey minden irányban rugalmas, így alvás közben bármilyen pozícióban kényelmes marad. Nem használunk szúrós címkéket és a varratokat szépen eldolgozzuk.
A kedves minták miatt is szívesen viselik a gyerekek.

Nem csúszik fel

A nadrágszárra és az ujjakra is jó minőségű passzét varrunk, aminek egyik funkciója, hogy a helyén tartsa a szárakat. Nincs értelme a pizsamának, ha alvás közben a gyerek nyakába mászik a teljes anyagmennyiség. Ez a Symbyo piszamával nem fog előfordulni.

Együtt nő a gyerekkel, ami szintén Symbyo tulajdonság

A passzék másik funkciója, hogy lehet picit hosszabb a nadrág szára vagy a felső ujja, nem csúszik a gyerek kezére vagy a talpa alá a fölösleges anyag, mert a passzé ezt nem engedi. Ennél fogva picit nagyobb mérettel indíthattok, és jó sokáig tudjátok majd használni. Így lesz a pizsama kétméretes, azaz együtt nő gyermekeddel.

Nem nyúlik ki, nem deformálódik

Egy pizsama viszonylag nagy igénybevételnek van kitéve, főleg nyugtalanabbul alvó gyerekek esetében.  Fontos, hogy az anyag jó minőségű legyen, tartsa a formáját és szép maradjon sok mosás után is. A Symbyo gyerek pizsama ezt mind tudja.

Több évszakos pizsama szett

A hosszú szárú pizsamanadrághoz tartozik egy hosszú ujjas és egy rövid ujjas felső is, így három részes a szett. Tavaszra, nyárra és őszre is kiválóan ki lehet használni.

Tovább hordhatja a kistesó

A Symbyo ruhák jól szokták bírni a „gyűrődést” így általában több gyereket is kiszolgálnak. Ha uniszex mintából választasz kisfiúk és kislányok is tudják majd hordani.

Méretezés

A pizsamák az ovis és kisiskolás korosztálynak készülnek 98-152-es méretig elérhetők.

Magyar termék

A Symbyo pizsamákat Magyarországon készítjük, pici varrodákban. Aranykezű varrónőinket nagyon megbecsüljük, és munkájukat tisztességesen megfizetjük.


1termék 11
1termék 11