Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

MocorGO nadrágok

Ezentúl nem kell annyi ruhát venned, mert a MocorGo többméretes

De kibírja az anyag? Nos, hidd el, ez nem marketing fogás. A Symbyo gyerekruhákat szupertartósra terveztük. 

Ha igazán jól akarsz vásárolni, néhány hasznos tanács:

Mi a titka, hogy több méreten át is használhatók a gyerekruháink?

A titok a jó széles boka és derékpasszé, ami visszahajtható. A bokapasszé esetében a visszahajtás helyett azt is választhatod, hogy a bokapasszé tetejét térd alá felhúzod és buggyosra hagyod a szárát. Hordozásnál, ahogy a babád az terpesztett lábtartást felveszi, a fölösleges anyag kienged és nem feszül sehol a nadrág.

  • Első méret: minden passzé teljesen visszahajtva, vagy buggyosan.
  • Második méret: a bokapasszé vagy a derékpasszé testalkattól függően részben felhajtva.
  • Harmadik méret: amikor mindent kihajtunk rajta, azaz semmi sincsen visszahajtva. Esetleg a dereka részben visszahajtva.

Tapasztalatok szerint a hosszú MocorGO nadrágot sokan még tovább tudják használni háromnegyedes rövidnadrágként is.

Mitől tartós a MocorGo nadrág?
Mire jó a széles passzé?
Támogatja a MocorGO nadrág a szabad mozgást?
Milyen életkorig ajánljuk a MocorGO baba- és gyereknadrágokat?
Hogyan válasszak gyerekruha méretet, babaruhát ajándékba?
Többféle MocorGO baba- és gyereknadrágot választhatsz
Mérettáblázat
Hová érdemes felvenni a MocorGO nadrágot?
Nem fázik benne? Nem lesz melege a MocorGO-ban?
Mi az a MocorGO BASIC?
Mi a MocorGO?
SLIM FIT vagy mosis?
Hogyan válassz színt?
Melyik MocorGO nadrág mekkora gyerkőcre való?
Mikor van új kollekció, és mikor vannak az akciók?
Mitől lesz tiszta a MocorGO?
Összemegy-e a MocorGO nadrág?

A tartósság

Az alapanyag ökotex minősítésű pamut, vagy biopamut, amely európai és magyar gyártók terméke. Törekszünk a minél strapabíróbb alapanyagok használatára. Vásárlóink tapasztalata szerint a MocorGO nadrág bírja a szárítógépet is és a passzék szépen visszaugranak egy kímélő szárító program hatására.

Mire jó még a széles passzé?

Ha téged is zavar, ha kinn van a babád dereka, vagy csak egy plusz meleg réteget szeretnél a törzsére, egész nyugodtan hajtsd ki a derékpasszét és egészen a mellkasáig védeni fogja a babádat.

Az átlagos babanadrágok szára állandóan felcsúszik. Ha pont jó a hossza kinyújtott lábnál, harangozni fog a babaülésben, vagy a sportkocsiban. A MocorGO nadrág szára rásimul a babád lábszárára és nem engedi felcsúszni sem hordozásnál, sem az autóban, sem a babakocsiban.

Támogatja a MocorGO nadrág a szabad mozgást?

A babák fejlődése szempontjából nagyon fontos a szabad mozgás lehetősége. Lehetőleg olyan nadrágot válassz a babádnak, ami nem merev, nem akad bele a lábfeje, nem feszül meg rajta semmilyen mozgás közben. Ebből a szempontból is ideális a MocorGO nadrág.

Milyen életkorig ajánljuk a MocorGO baba- és gyereknadrágokat?

Ruháink képesek elkísérni babádat születéstől az óvodai ballagásig. Ezalatt MocorGO-ból elég lesz 4-5 alkalommal vásárolnod, mivel egy ruhát 3 méretváltásig alakíthatsz, igazíthatsz a porontyon. Ahogy a testalkata változik, válthatsz a normál és slim fit (karcsúsított) fazon között.

Hogyan válasszak gyerekruha méretet, babaruhát ajándékba?

MocorGO-val elég könnyen. Amikor egy baba az anyukája hasában van, még nem is tudjuk pontosan, valójában husis lesz-e vagy sem. Ahogyan azt sem, hány kilóval és hány centivel jön majd világra. Éppen ezért, ha biztosra szeretnél menni, és nem szeretnéd, hogy kicsi vagy nagy legyen a babára a nadrág, a te megoldásod az újszülött (50-56-62) MocorGO.

Többféle MocorGO baba- és gyereknadrágot választhatsz

A Mini MocorGO babanadrág a legkisebbek számára kínál széles mérettartományban kényelmes rugdalózást, ami kifejezetten alkalmassá teszi újszülött ajándéknak is. Bármekkora baba is születik, biztosan jó lesz rá, tehát nem kell a blokkal szaladgálni a cseréhez, ha mégis kicsit nagyobb lett a baba, mint vártátok. A tartóssága miatt a következő babának is tökéletes lesz.

Ha már látod, hogy a babád húsosabb vagy sem, illetve azt is tudod, hogy mosható pelenkát használtok-e vagy sem, a MocorGO-ban tovább folytathatjátok. Létezik ugyanis direkt mosható pelenkás változat, azaz babanadrág mosihoz illetve a slim fit fazon vékonyabb babáknak.

Így az egyéni gyereknevelési szokásidhoz és a babád alkatához megfelelő Symbyo nadrágot választhatod.

Itt egy táblázat arról, hogy melyik babanadrág mely mérettartományban felel meg a tökéletes, pihepuha kényelemnek. Ráadásul a dereka sem lóg majd ki belőle.

A mini MocorGO 50-56-62-es méreteken keresztül együtt nő babáddal. Popófolttal, zseb nélkül készül.
A kicsi MocorGO 62-68-74-es méreteken keresztül együtt nő babáddal. Popófolttal, zseb nélkül készül.
A közepes MocorGO 74-80-86-as méreteken keresztül együtt nő babáddal. Popófolttal, zseb nélkül készül.
A MocorGO junior 86-92-98-as méreteken keresztül együtt nő kisgyermekeddel. Popófolt nélkül, zsebbel készül.
Az ovis MocorGO 98-104-110-es méreteken keresztül együtt nő kisgyermekeddel. Popófolt nélkül, zsebbel készül.

Ha az egyszerűség és letisztultság hívei vagytok, akkor neked ajánljuk a BASIC MocorGO-kat, amelyek nagy minták, popófoltok és zsebek nélkül készülnek.

Hová érdemes felvenni a MocorGO nadrágot?

A saját gyerekeimen kísérleteztem, így bátran állítom, hogy a MocorGO nadrágok megfelelő viseletet biztosítanak a kúszás-mászáshoz. Szintén jól passzolnak a kerékpározáshoz, babaüléses viseletként, és a kirándulásokhoz hordozóban, ami lehet csatos, szövött kendő, vagy akár rugalmas kendő is. De a MocorGO nadrágok szuperül bírják a játszóterezést is, ahogyan a bölcsődei és az óvodai nyúzást. Vagy akár mindezeket egyszerre!

Nem fázik benne? Nem lesz melege a MocorGO-ban?

A MocorGO nadrágok amellett, hogy egy méretváltozat három teljes méreten keresztül kiszolgálja a baba és a szülők igényeit, téli, átmeneti és nyári anyagokból készülnek. A nyári típusnak a passzéja is vékonyabb, így a hűvösebb nyári estékre is ideális lesz. De ezek a nyári típusok ideálisak meleg bölcsis vagy óvodás csoportszobákba is egész évben.  Sokszor előfordul, hogy egy adott év téli MocorGO nadrágja jó még a következő télen is. A szűrők segítségével könnyedén választhatsz a nyári, a 4 évszakos, a közepesen vastag és a vastag változatok között.

Ez azt jelenti, hogy biztosan ki tudod választani az időjárásnak megfelelő MocorGO baba-, vagy gyereknadrágot.

Mi az a MocorGO BASIC?

Minták szerint kétféle MocorGO nadrágot készítünk. Vannak a BASIC típusok, amik egyszínűek, vagy egyszerű mintával készülnek, és jól variálhatók mindenféle színű babaruhával. Funkcióban és a felhasznált anyagok minőségében nincs eltérés a hagyományos MocorGO nadrágokhoz képest, azaz tartósak, színtartóak, jól elfér bennük a pelenka.

Ezt azoknak ajánljuk, akik sokféle ruhával szeretnék kombinálni, és az ár fontos tényező. Ugyanis a MocorGO BASIC olcsóbb a hagyományosnál.

Mi a MocorGO?

Kényelmes nadrágok babáknak és nagyobb gyerekeknek 4-5 éves korig. A BASIC kivitelek mellett az egyből beleszeretős mintájúak a hagyományos MocorGO nadrágok. Itt vannak az járműveket, az erdei állatokat, vagy akár a virágokat szerető gyerekeknek is tetsző minták, amik szezonról-szezonra változnak. Éppen ezért érdemes visszanézni, mert az újdonságok folyamatosan kerülnek fel a shopba. Kedvenc mintáink a virágok, a vitorlás hajós, a rókás, a répás, meg a sünis, meg a... Néha még nekem is nehéz a választás. 

SLIM FIT vagy mosis?

A MocorGO kétféle szabással készül, a hagyományos és a slim fit. Ez utóbbi a kifejezetten vékonyabb vagy normál testalkatú, vagy eldobható pelenkát hordó gyerkőcöknek kényelmes, és mellettük persze azoknak, akik már teljesen szobatiszták. Kisebb a popófolt, sőt a junior és az ovis méretnél már nincs is popófolt, helyette zsebet varrunk rá.

Hogyan válassz színt?

A legjobb tanácsom: gyorsan! Ugyanis minden színből általában csak egyszer van, és csak annyi, amit a hírleveleseink és a Facebook követőink meghagynak. Nagyon ritka, hogy egy-egy mintából marad a következő szezonra. A megmaradt darabok lesznek akcióban a szezon végén.

Készítünk kifejezetten kisfiús és kifejezetten kislányos mintákat, de nagyon kedveljük az uniszex darabokat is. Ne feledd, ezeket a következő gyermeked is megörökölheti nemtől függetlenül, vagy könnyedén továbbadhatóak családon belül.

Melyik MocorGO nadrág mekkora gyerkőcre való?

Ha ajándékba szánod a babaruhát és fogalmad sincs milyen méretet hord a megajándékozandó gyermek, de tudod a nagyjából a korát, akkor nem lőhetsz nagyon mellé. Íme egy kis segítség.

  • A mini MocorGO-t kifejezetten újszülötteknek ajánljuk és biztosan jó lesz a baba 4-6 hónapos koráig. 50-56-62-es méreteken keresztül együtt nő babával.
  • A kicsi MocorGO a kisbabák nadrágja. Kb. 3-4 hónapos kortól 1 éves korig fogja tudni használni a baba. 62-68-74-es méreteken keresztül együtt nő babával.
  • A közepes MocorGO a nagybabák, totyogók mérete. Átlagosan 1-2 éves kor között lehet jól kihasználni. 74-80-86-as méreteken keresztül együtt nő babáddal. Popófolttal, zseb nélkül készül.
  • A MocorGO junior az örökmozgó, bölcsis korú, 2-3 éves kisgyermekek nadrágja.  86-92-98-as méreteken keresztül együtt nő kisgyermekkel.
  • Az ovis MocorGO pedig a 3-5 éves ovis gyerkőcöket szolgálja ki.

Ha tudod, hogy a megajándékozandó gyermek husis, vagy a család mosható pelenkát használ, akkor válasszad a normál fazont, ha nincs erről infód, vagy tudod hogy a gyerkőc átlagos vagy vékonyabb, papírpelust hord vagy már szobatiszta, akkor SLIM FIT fazont válassz!

Mikor van új kollekció, és mikor vannak az akciók?

Új kollekció tavasszal és ősszel készül. Akciókat általában szezon végén tartunk a megmaradt darabokból. Érdemes bekövetni bennünket Facebookon és a figyelni a hírlevelünket, mert abban minden szükséges dolgot elküldünk, hogy ne bízd a véletlenre.

Symbyo előrendelési akciót is szoktuk tartani a leghűségesebb vásárlóinknak a különlegesebb, egyedi mintákból, ezért nekik biztosan jut a legnépszerűbb darabokból. Érdemes követni? Hát persze!

Mitől lesz tiszta a MocorGO?

Csak dobd be a mosógépbe a többi színes ruhával együtt lehetőleg kímélő programra, és kész is vagy. Az élettartamának jót tesz, ha nem 1600-on centrized, de ez minden Symbyo és más ruhára is gaz. A felhasznált mosószer bármilyen lehet, amit amúgy is használnál, de mi előnyben részesítjük a környezetbarát mosószereket. Vásárlóink tapasztalata szerint kímélő programmal szárítógépezhető, sőt a meglazult passzék is képesek visszaugrani egy szárító program hatására.

Az anyagok nem eresztik a színüket, de maximum 40 fokon érdemes mosni, ha hosszútávra tervezel velük.

Összemegy-e a MocorGO nadrág?

Anyagaink szálirányban általában minimálisan, 2-4%-ot összemennek, ez azonban bele van kalkulálva a méretekbe, nem lesz kicsi a mosás után sem.