Kérdésed van? Hívj minket! +36302608354

 

   

Ajándékok babaváróba

Kisbaba született a családban, vagy a baráti körödben? Lepd meg az új kisbabás családot egy szívvel-lélekkel készített, egyedi kézműves csomaggal! Görgess lejjebb a csomag tartalmának leírásához!

2termék 12
2termék 12

A csomag tartalma:

- 1 db Miaszösz marokróka: Az egyedi tervezésű, bababarát Miaszösz marokróka rágcsálható, nyúzható, csörgethető, a nagytesók pedig szerepjátékot is játszhatnak vele. Az anyagát alkotó 100% pamutvászon és az ahhoz használt festékanyag egyaránt OEKO-TEX minősítésű, tömőanyaga pedig poliészter vatta, amely antiallergén, nem telepszik meg benne a poratka sem.

- 1 db Symbyo MocorGO nadrág mini (50-56-62-es) méretben: A MocorGO nadrág 3 méreten keresztül együtt nő babáddal, újszülött kortól akár féléves korig is hordható. (50-56-62-es). A passzék felhajtásával állíthatsz a nagyságán. Nagyon kényelmes babahordozáshoz és a mosható pelus is aláfér. A nadrág anyaga OEKO-TEX minősítésű pamut jersey.

- 1 db "Hordozz anya" mintás 100% pamutvászon textilzsákocska: A fenti két terméket egy mutatós textil zsákocskában küldjük, amely egy olyan díszcsomagolás, melyet utána akár szendvics csomagolásra, vagy bevásárláshoz öko-zsákként is lehet használni, így semmi nem kerül a szemétbe. 

+1 extra: A csomaghoz mellékelünk egy kinyitható kártyát is, amely tartalmazza jókívánságunkat és az ajándékok leírását. Saját üzeneteddel, neveddel is kiegészítheted.

A csomag gyártója: Miaszösz Textiljátékok és a Symbyo