Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

Háremnadrág gyerek, Hullócsillag
Háremnadrág - gyermek, Hullócsillag
13 590 Ft

Háremnadrág - gyermek, Hullócsillag

Az imádott háremnadrág gyerek méretben 3-4 éves kortól egészen tini méretig. Nagyon kényelmes, szellős, nem szorítja a pocakot. Méretválasztással kapcsolatban a részletes leírásban találsz segítséget.

Gyártó
paigh
Anyagvastagság
vékony / nyári
Raktáron
Raktárról azonnal szállítjuk
13 590 Ft
Részletek

Ezt a terméket számomra az a probléma ihlette, hogy a gyerekeim is szerettek volna olyan háremnadrágot, amilyen az enyém. Miután megrendeltem nekik, nagyon boldogan viselték.


A paigh nadrágjai a gumírozás által rásimulnak a derékra, csípőre, így nagyon csinosak és kényelmesek.


Ez a nadrág sohasem fog szorítani, minden életszakaszban tökéletes.


Anyaga 100% viszkóz, ami egy nagyon könnyű, lélegző anyag, kellemes viselet a meleg, nyári hónapokban. Szinte észre sem veszed, hogy rajtad van! Gyorsan szárad, egy átöblítés után kiakasztva, pár óra múlva már ismét bevetheted.


Ideális a mindennapokra, nyaraláson, a játszótérre, otthonra. A tűző nap ellen is védelmet nyújt az érzékeny bőrűeknek, mégsem fogsz megsülni benne. Sőt, még a szúnyogok ellen is szuper!


Praktikus utazáshoz is, mivel kicsi a súlya, és kis helyen elfér. Oldalzsebbel készül izgalmas színekben és mintákkal.


A paigh háremnadrágokat kézzel készítik Thaiföld északi részén, egy kis családi vállalkozásban. A munkatársak tisztességes bért kapnak, és a legjobb körülmények között dolgoznak. A paigh „Guaranteed Fair Trade Member" minősítéssel rendelkezik, az alapanyagaikat a lehető legkíméletesebb módszerekkel gyártják és folyamatosan ellenőrzik. A vállalat vezetői hisznek abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell adni egy biztonságos életre, hogy tisztességes bánásmódban részesüljön, és ennek érdekében mindent megtesznek.

Hogyan mosd a paigh viszkóz nadrágokat?


A nadrágok az első mosáskor ereszthetik a színüket (én amúgy ezt nem tapasztaltam). Ennek oka, hogy a gyártás során kerülik az ismételt előmosást, a helyi környezeti terhelés csökkentése érdekében. A biztonság kedvéért a gyártó javasolja, hogy először mosd külön, vagy kézzel öblítsd ki a ruhát, esetleg használj színfogó kendőt.


A gyártó 30C-on történő kímélő mosást és alacsonyabb fordulatszámon történő, kímélő centrifugálást javasol. Ezek betartásával bátran mosható mosógépben a nadrág. A szárítógépet nem javasolják.


Az anyag nem megy össze, azonban előfordulhat, hogy a viszkóz szálak a mosás során kicsit összeugranak, de ezen könnyedén lehet segíteni ha picit minden irányban meghúzogatod az anyagot, majd a derekánál fogva lógatva szárítod. Vasalást nem feltétlenül igényel, mert nem gyűrődős, (szerencsére :-)) de lehet vasalni alacsony hőfokon. Ha nedvesen vasalod, az szintén segít, hogy a viszkóz szálak visszanyerjék eredeti hosszukat.

 

Méretezési segédlet

 

A nadrág laza szabású, nagyon vékony gyermekre nem ajánlom, főleg a kisebb méreteket, mert bő lesz. 152-155 cm-nél magasabb gyerkőcre a felnőtt háremnadrág rövid verzióját válasszátok.

Testmagasság

98-104

110-116

122-128

 

 

 

 

A – derék körfogat alapállapotban

50-52

50-52

52-54

B – derék körfogat, teljesen nyújtott

100

100

108

C – teljes hossz

66

70

76

Testmagasság

134-140 146-152

 

A – derék körfogat alapállapotban

58-60 58-60
B – derék körfogat, teljesen nyújtott 110 110
C – teljes hossz 80 86

(adatok cm-ben)

 


Adatok
Minta:
mintás
Cikkszám:
HAREMG-HULL
Hasonló termékek