Kérdésed van? Hívj minket! +36302608354

 

   

2022 őszi kollekció

Mibe öltöztetjük a gyerekeket ősszel?

Valaki meleg ruhába, valaki sok ruhába, valaki tavalyiba mert még jó, valaki újba mert elkopott vagy kiment a divatból. Valaki Symbyoba, mert meleg, kényelmes, divatos, jó mosni, strapabíró, többméretes és jó minőségű.

A Symbyo őszi babaruhákkal és gyerekruhákkal idén is azt üzenjük, hogy meg lehet felelni egyszerre mindannak, amire baba, gyerek, szülő, nagyszülő vágyik. Hogy ne csak le legyen a gond a ruháról, hanem minden szempontból jó is legyen.

A babaváró csomagokat se felejtsd nálunk! Szuper ajándék minden újszülöttnek és a szüleiknek.

Az őszi divatot ezekkel az anyagokkal diktáljuk

Mit találhatsz az őszi gyerekruha kollekcióinkban?

Dínófarm őszi gyerekruha kollekció

A Dínófarm kollekcióban babasapkákat (füles sapka), strapabíró szobai és játszós kertésznadrágokat, baba nyálkendőket, patentos kifordítható babamellényeket kapucnival és annélkül, hosszú ujjas pólót és MocorGO gyereknadrágokat találsz.

A Süni vacsorája őszi gyerekruha kollekció

A Süni vacsorája kollekcióban babasapkákat (füles sapka), patentos kifordítható babamellényeket kapucnival, baba nyálkendőket, gyerek körsálakat és Velednövök! hosszú ujjas pólókat készítettünk Neked.

Az éjszakai építkezés őszi babaruha kollekció

Ebben az őszi gyerekruha kollekcióban babasapkákat (füles sapka), baba nyálkendőket, patentos kifordítható babamellényeket varrtunk nagy örömmel.

Az őszi avar baba és gyerekruhák

Az őszi avarban találsz babasapkákat (füles sapka), strapabíró szobai és játszós kertésznadrágokat, baba nyálkendőket, patentos kifordítható babamellényeket, MocorGO gyereknadrágokat akár SlimFit kivitelben is.

Az őzike búvóhelye baba és gyerekruhák

Mit rejtettünk el az őzike búvóhelyén? Babasapkákat (füles sapka), strapabíró szobai és játszós kertésznadrágokat, gyerek strapanadrágokat 74-t80-tól a 92-98 méretig.

A tacskók őszi baba és gyerekruha kollekció

Baba füles sapkát, az egyik legújabb Fordítski! sapkát, és körsálat varrtunk a tacskós anyagokból

A pasztell vadvirágok őszi kislány gyerekruha kollekció

Itt találsz jersey anyagú szoknyás kislány rucit, szoknyás leggings-et és itt találod mosható női tisztasági betétünk pasztell vadvirágos darabjait is.

A tökéletesen egyedi vagyok őszi kollekció gyerekeknek, babáknak

Ebből a gyönyörű egyedi anyagból körsálakat varrtunk. Találsz benne raktárról azonnal szállítható és 10 nap alatt varrható modelleket is.