Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

Tavaszi gyerekruha újdonságok

Gyerekruhák a változákony tavaszra

Februárban láttunk esőt, szelet
a rügyfakasztó márciusban napozni is lehet
a bolondos április hóeséssel fenyeget.
Május mit hozhat? Hideget, meleget.

Na erre készüljön a szülő ruhával! Meg arra, hogy újra indul a játszótér szezon. Tehát: legyenek a ruhák melegek, könnyen válthatók, strapabírók. Oké, mi megcsináltuk!

A tavaszi sapkaválaszték egy szuper újdonságnak számító bukósapival bővült. Fiúknak és lányoknak.

Mit találhatsz a tavaszi gyerekruha kollekcióinkban?

Állatbarát

Szép új állat mintás anyagot találtunk, gondoltuk varrunk belőle néhány izgalmas meserucit. Nyugodtan a gyerekek képzelőerejére bízthatjuk a rejtélyes, mesebeli állatok történetét. Színes, mozgalmas, játszóteres délutánokon hordható a kollekcióban megtalálható összes füles sapka 36-55-ös méretig, szoknyás leggings 74-128-as méretig, nyálkendő és kertésznadrág 62-110-es méretig és a babáknak való nyálkendő.

Róka

A rókával már találkzhattatok az őszi avar kollekcióban. Ha akkor bevált, tavasszal is jól fog vizsgázni. A róka gyerekruha kollekcióban kifordítható babamellények (74-104), körsálak (45-55), fordíts ki sapka (50-55), füles sapka (36-55), szoknyás leggings (74-128), MocorGo nadrágok (XS-L), kertésznadrág (62-104), nyálkendő és egy overál található.

Csillagjáró

Aki már most eldöntötte, hogy csillagász vagy űrhajós szeretne lenni, imádni fogja ezt a titokzatos, Sci-Fi ihletésű, csillagrendszer mintázatú kollekciót. 36-55 méretig füles sapkák, 74-98 méretű strapanadrágok, S-XL méretű MocorGO 3 méretes babanadrágok vihetők kiváló minőségben.

Mosómacis

A mosómedvéket mindenki kedves kis szőrmókoknak tartja. Nem is gondolnánk, milyen eleven, ravasz, játékos kis ragadozó. Pont, mint egy mosómaci mintás ruhát viselő gyerek. Ebben a gyerekruha kollekcióban találhatunk füles sapkát (36-55), MocorGO nadrágot (XS-XL), körsálat (45-55) és kertésznadrágot (62-98) és nylkendőt.

Púderrózsaszín

A költői szabadság most egy színnek adott nevet a tervezőasztalunkon, a varrodában pedig az öltői szabadság hozott létre egy sor szupererős gyerekruhát. A púderrózsaszín színben választható a Veled növök hosszú ujjas póló (74-116), füles sapka (36-55), bukósisak alá való sapka (45-55) és körsál (45-55).