Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

Háremnadrág

Könnyű, szellős, kényelmes, szép. Mit várhatunk még el egy kényelmes női háremnadrágtól?


Anyaként a súlyunk óhatatlanul is ingadozik, a testünk állandóan változik, hiszen várandósak leszünk, gyermeket szülünk, szoptatunk…
Ez a háremnadrág, amellett, hogy extra kényelmes, sohasem fog szorítani, az anyaság minden életszakaszában tökéletes. Ráadásul olyan a méretezése, hogy te is megtalálod a sajátodat. Nézz körül és próbáld ki!


23termék
Raktáron: 3 db
Raktárról azonnal szállítjuk
Anyagvastagság:
vékony / nyári
Minta:
mintás
16 900 Ft
Raktáron: 2 db
Raktárról azonnal szállítjuk
Anyagvastagság:
vékony / nyári
Minta:
egyszínű BASIC
16 900 Ft
Raktáron: 1 db
Raktárról azonnal szállítjuk
Anyagvastagság:
vékony / nyári
Minta:
mintás
16 900 Ft
Raktáron: 1 db
Raktárról azonnal szállítjuk
Anyagvastagság:
vékony / nyári
Minta:
mintás
16 900 Ft
Raktáron: 1 db
Raktárról azonnal szállítjuk
Anyagvastagság:
vékony / nyári
Minta:
mintás
16 900 Ft
 
23termék

Évek óta kerestem rendes háremnadrágot, ami nem csak szélességében, de hosszában is megfelelő. Így találtam rá a paigh-ra.

 

Amellett, hogy gyönyörű színekben kaphatók ezek a háremnadrágok, megválaszthatod a szélességét és a hosszát is. Ez azt jelenti, hogy a magasabb és az alacsonyabb növésűeknek is kínálanak megfelelő méretet.


Ennek ellenére illetve éppen ezért a nadrágok többméretesek, mert a nagyon puha és rugalmas gumírozásnak köszönhetően akár 3-4 méretet is felölelnek. A gumírozás által a nadrág rásimul a derekadra, csípődre, így nagyon csinos.

Tudjátok, hogy nagyon fontos számomra, hogy a Symbyo termékek is a lehető legegészségesebb és legkörnyezetkímélőbb módon készüljenek, hogy óvjuk a babákat. Éppen ezért különösen tetszett, hogy a paigh filozófiája nagyon hasonló a miénkhez. A legjobb textilekből dolgoznak, fair trade, és sorolhatnám a jelzőket. 

 

Gyönyörű mintákkal készítik őket, milyen jó lenne, ha többen hordanának színes ruhákat nem?


Anyaga 100% viszkóz, ami egy nagyon könnyű, lélegző anyag, kellemes viselet a meleg, nyári hónapokban. Szinte észre sem veszed, hogy rajtad van! Elég gyorsan szárad, egy átöblítés után kiakasztva, pár óra múlva már ismét bevetheted.


Ideális a mindennapokra, bevásárláshoz, a játszótérre, otthonra. A tűző nap ellen is védelmet nyújt az érzékeny bőrűeknek, mégsem fogsz megsülni benne.


Praktikus utazáshoz is, mivel kicsi a súlya, és kis helyen elfér. Oldalzsebbel készül izgalmas színekben és mintákkal.


A paigh háremnadrágokat kézzel készítik (ez stimmel) Thaiföld északi részén (ez nem:), egy kis családi vállalkozásban (ez szintén ránk is igaz). A munkatársak tisztességes bért kapnak (ez is), és a legjobb körülmények között dolgoznak (szintén). Ezekből látszik, hogy valóban nagyon hasonlóan képzelik el a ruhakészítést, mint a Symbyo.

A paigh „Guaranteed Fair Trade Member" minősítéssel rendelkezik, az alapanyagaikat a lehető legkíméletesebb módszerekkel gyártják és folyamatosan ellenőrzik. 


Hogyan mosd a paigh viszkóz nadrágokat?


A nadrágok az első mosáskor ereszthetik a színüket (én ezt nem tapasztaltam). Ennek az az oka, hogy a gyártás során kerülik az ismételt előmosást, a helyi környezeti terhelés csökkentése érdekében. A biztonság kedvéért a gyártó javasolja, hogy először mosd külön, vagy kézzel öblítsd ki a ruhát, esetleg használj színfogó kendőt. Én is ugyanezt javaslom, bár nálam nem volt ilyesmi.


A gyártó 30C-on történő kímélő mosást és alacsonyabb fordulatszámon történő, kímélő centrifugálást javasol. Ezek betartásával bátran mosható mosógépben a nadrág. A szárítógépet nem javasolják.


Az anyag nem megy össze, azonban előfordulhat, hogy a viszkóz szálak a mosás során kicsit összeugranak, de ezen könnyedén lehet segíteni ha picit minden irányban meghúzogatod az anyagot, majd a derekánál fogva lógatva szárítod. Vasalást nem feltétlenül igényel, mert nem gyűrődős, (szerencsére :-)) de lehet vasalni alacsony hőfokon. Ha nedvesen vasalod, az szintén segít, hogy a viszkóz szálak visszanyerjék eredeti hosszukat.

Méretezési segédlet

A nadrág nagyon laza szabású, ha bizonytalan vagy a méretben, vagy a kettő között vagy, akkor a nagyobbat ajánljuk. A hosszított fazont 175-180 cm-es testmagasság felett ajánlom, de ez természetesen függ attól is, hogy milyenek a testarányaid és mennyire szeretnéd magasan hordani a derekát. (Én 177 cm magas vagyok, még épp jó nekem a normál hossz.) 165 cm-es magasság alatt már biztosan elég lesz a rövidített kivitel. Ha a kettő között vagy, akkor a normál hossz megfelelő lesz neked.

 

Ruhaméret

32-38

40-44

46-50

XS-M

M-XL

XL-XXL

Méretjel a nadrágban

M

XL

XXL

A – derék körfogat alapállapotban

58

64

69

B – derék körfogat, teljesen nyújtott

111

127

138

C – teljes hossz

106

106

106

D – belső szárhossz rövid kivitel

68

68

68

D – belső szárhossz normál kivitel

74

74

74

D – belső szárhossz hosszú kivitel

88

88

88

E – lábszár körméret alul/felül

66/50

70/58

74/62

(adatok cm-ben)