Kérdésed van? Hívj minket! +36-70/508-7391

 

   

Háremszoknya - Tiszta mélység

A "háremszoknya"gumírozása a háremnadrágéval azonos, szóval ha azt imádod, ezt is nagyon fogod szeretni. Többméretes, követi a súlyod ingadozását és még a kismama pocakra is kényelmes. Méretválasztással kapcsolatban a részletes leírásban találsz segítséget. 

Gyártó
paigh
Anyagvastagság
vékony / nyári
14 900 Ft
Részletek

A paigh háremszoknyák többméretesek, mert a nagyon puha és rugalmas gumírozásnak köszönhetően akár 3-4 méretet is felölelnek. A gumírozás által a nadrág rásimul a derekadra, csípődre, így nagyon csinos.


Anyaként a súlyunk ingadozik, a testünk állandóan változik, hiszen várandósak leszünk, gyermeket szülünk, szoptatunk… Ez a szoknya sohasem fog szorítani, minden életszakaszban tökéletes.


Anyaga 100% viszkóz, ami egy nagyon könnyű, lélegző anyag, kellemes viselet a meleg, nyári hónapokban. Szinte észre sem veszed, hogy rajtad van! Gyorsan szárad, egy átöblítés után kiakasztva, pár óra múlva már ismét bevetheted.


Ideális a mindennapokra, bevásárláshoz, a játszótérre, otthonra.egsülni benne.


Praktikus utazáshoz is, mivel kicsi a súlya, és kis helyen elfér. 


A paigh termékeket kézzel készítik Thaiföld északi részén, egy kis családi vállalkozásban. A munkatársak tisztességes bért kapnak, és a legjobb körülmények között dolgoznak. A paigh „Guaranteed Fair Trade Member" minősítéssel rendelkezik, az alapanyagaikat a lehető legkíméletesebb módszerekkel gyártják és folyamatosan ellenőrzik. A vállalat vezetői hisznek abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell adni egy biztonságos életre, hogy tisztességes bánásmódban részesüljön, és ennek érdekében mindent megtesznek.

Hogyan mosd a paigh viszkóz szoknyákat?


A nadrágok az első mosáskor ereszthetik a színüket (én amúgy ezt nem tapasztaltam). Ennek oka, hogy a gyártás során kerülik az ismételt előmosást, a helyi környezeti terhelés csökkentése érdekében. A biztonság kedvéért a gyártó javasolja, hogy először mosd külön, vagy kézzel öblítsd ki a ruhát, esetleg használj színfogó kendőt.


A gyártó 30C-on történő kímélő mosást és alacsonyabb fordulatszámon történő, kímélő centrifugálást javasol. Ezek betartásával bátran mosható mosógépben a szoknya. A szárítógépet nem javasolják.


Az anyag nem megy össze, azonban előfordulhat, hogy a viszkóz szálak a mosás során kicsit összeugranak, de ezen könnyedén lehet segíteni ha picit minden irányban meghúzogatod az anyagot, majd a derekánál fogva lógatva szárítod. Vasalást nem feltétlenül igényel, mert nem gyűrődős, (szerencsére :-)) de lehet vasalni alacsony hőfokon. Ha nedvesen vasalod, az szintén segít, hogy a viszkóz szálak visszanyerjék eredeti hosszukat.

 

Méretezési segédlet

 

A szoknya nagyon laza szabású, ha bizonytalan vagy a méretben, vagy a kettő között vagy, akkor a nagyobbat ajánljuk. 

 

Ruhaméret

32-38

40-44

46-50

XS-M

M-XL

XL-XXL

Méretjel a szoknyában

M

XL

XXL

A – derék körfogat alapállapotban

58

64

69

B – derék körfogat, teljesen nyújtott

111

127

138

C – teljes hossz

55

55

55

(adatok cm-ben)

 

 


Adatok
Minta:
egyszínű BASIC
Cikkszám:
HARSZO-TMEL